понеділок, 5 вересня 2022 р.

 Першого вересня у Новоосотській філі КЗ «Олександрівський ліцей №1» традиційно, по-родинному пройшло свято Першого дзвоника. Новий навчальний рік вступає у свої права, незважаючи на нелегкий, тривожний, горьований час. У нашу шкільну родину приймаємо першокласників, двері у Країну Знань відкриє перша вчителька – талановита, творча, невтомна чарівниця дитячого настрою Гавриленко О.В., яка навчить бачити дітлахів, світ у чарівних, незвичайних сонячних кольорах. Зворушливим це свято стало для випускників, адже вони зрозуміли, що таке свято у рідній школі для них є останнім.

Для створення безпечного освітнього середовища велику роботу провів трудовий колектив та батьки. Вагому допомогу надали Відділ освіти, староста С.А. Махно, фермер с. Розуміївка Голинський І.Г., голова СФГ «Дєдов» В.В. Дєдов, жителі села Криворучко П.М., Павловський Ю.О.
Настане той довгоочікуваний день у календарі України – світлий день перемоги. Віримо, що залишилось не довго і голуб миру обов’язково прилетить на нашу землю. І все на світі треба пережити і кожен фініш – це, по суті старт.
Слава Україні!





Немає коментарів:

Дописати коментар